Zimbabwe: Etterforsker mulig homofestival

Politiet i Zimbabwe etterforsker Book Café i Harare etter at cirka 40 LHBTI-personer dukket opp på en konsert 4. juni. Noen var kledd i drag og noen av mennene kysset hverandre. Polititalsmann Zimbili sier at «Loven er veldig klar; hvis det var en homoparade eller -festival, skal vi ha en full etterforskning». Daglig leder for kafeen, Ian White, sier at de var helt uforberedt på at homofile kunne komme, og at de ikke kunne gjøre noe med det. Hans sjef, Paul Brickhill, understreker at han er en «anstendig familiemann»…

«De fleste av oss bare gikk. Vi tålte det ikke, det var bare grusomt og kvalmende, faktisk kastet en av kollegene våre opp når han så et homofilt par kysse,» sier en av de ansatte anonymt. Stakkar. (African Activist)

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s