Montenegro: Vold mot LHBT-folk

Europaparlamentets gruppe for LHBT-rettigheter rapporterer at myndighetene i Montenegro ikke beskytter LHBT-folk fra homofob vold. For eksempel ble arrangementer på IDAHO (International Day Against Homophobia and Transphobia) møtt med tåregass fra motdemonstranter. Homofile har også blitt angrepet i andre sammenhenger. Myndighetene beskyldes for å mangle politisk vilje til å beskytte homofile og lesbiske. Jelko Kacin, som er medlem av Europaparlamentet, sier at formell godkjenning av arrangementer ikke er nok, myndighetene må vise at de i praksis vil beskytte LHBT-folk. (Lez Get Real, Pink Paper)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s