Norge: Lysbakken beklager surrogatirot

Barne- og likestillingsminister Audun Lysbakken beklager endelig den klønete håndteringen av surrogatisaken: «Det har blitt skapt et inntrykk som det er veldig uheldig om blir stående. Det har aldri vært hensikten å skape usikkerhet. Det er det stikk motsatte av det vi har ønsket», sier han til VG. Han avklarer videre: «Du kan utmerket godt ha en far, og en medfar. Vi skal sikre deres rett til å være foreldre» og «Vi har nettopp fått avklart med Bufdir at de som søker om stefaradopsjon skal få sin sak behandlet innen rimelig kort tid.» Beklagelsen kommer etter skarp kritikk også fra rød-grønn side. (TV2)

Dermed er det ikke så mye å bekymre seg over, bortsett fra at vi har et Skattedirektorat som ikke er i stand til å skrive brev som unngår å skremme folk unødig. Og naturligvis burde disse reglene vært enda tydeligere enda tidligere.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s