Sommerrydding i gamle «nyheter» fra Afrika

I arbeidet med denne bloggen legger jeg til stadighet til side saker som jeg har lyst til å videreformidle, men som jeg ikke rekker over – til tross for at jeg også har innleggene «Ymse homonytt fra hele verden» som liksom skal ta av en del av det overskytende. Nå som det er sommer kan det være passende å rydde litt i haugene, så nå vil jeg jeg rett og slett lenke til en bråte innlegg som jeg hadde lyst til å gjøre mer ut av, men som jeg aldri rakk… Jeg tar en verdensdel av gangen, og begynner med…

Afrika

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s