USA: Presidentkandidats mann bedriver homokurering

Michele Bachmann har seilt opp som en av de fremste republikanske motkandidatene til Barack Obama til presidentvalget neste år. Hun representerer Minnesota i representanthuset og leder Tea Party-gruppen der. Hun mener global oppvarming ikke finnes, har foreslått en «Light Bulb Freedom of Choice Act». Hun er abortmotstander og mener at LHBT-folk har «seksuelle dysfunksjoner».

Som om ikke det er nok, er det nå avslørt at hennes ektemann, Marcus Bachmann, bedriver «reparativ terapi» for homofile – noe han selv har benektet tidligere. Det er en gruppe kalt «Truth Wins Out» som har brukt skjult kamera for å avsløre Bachmann.

«Reparativ terapi» for homofile anses som farlig av The American Psychological Association, The American Medical Association, The American Academy of Pediatrics og The American Psychiatric Association. (Advocate)

Normalt ville det ikke ha bekymret meg så veldig at republikanerne har uspiselige kandidater, men hvis økonomien ikke forbedrer seg innen neste høst, kan velgerne tenke «Anything but Obama», og velge nær sagt hva som helst…

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s