Ghana: Presbyterianske kirke

Den presbyterianske kirke i USA har fjernet hindringene for å ordinere homofile prester. Dette reagerer den presbyterianske kieke i Ghana på, og har kommet med en uttalelse. De mener at homoseksualitet er «unaturlig, uafrikansk, unormalt, skittent og ubibelsk». Homoekteskap er «uhellig, ubibelsk og unaturlig».

De peker på hvordan det, i vestlige samfunn, har blitt dannet politiske pressgrupper som kjemper for menneskerettigheter og sosial rettferdighet, og at disse argumentene er så effektive at kirkene i ulike land har slitt med å holde fast på sitt syn. (African Activist) Og det er jo forsåvidt sant.

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s