Ymse smånytt fra hele verden

Det skjer en endring i bloggen. I høyremargen har det nå dukket opp en liten liste med overskriften «Ymse smånytt fra hele verden». Her ligger lenker direkte til 20 saker som er interessante, men som ikke jeg skriver egne innlegg om.

Bloggen er jo egentlig til for å bringe nyheter, gjerne ganske viktige nyheter og spesielt fra land vi sjelden hører nyheter fra. Helt siden starten av bloggen har jeg «slitt» med at jeg også kommer over hundrevis av smånyheter som også er litt interessante, som forholdsvis ofte er fra USA eller Norge, og som jeg ville slite meg helt ut på hvis jeg skulle skrive innlegg om alle sammen. Jeg har fram til nå løst dette med egne innlegg om «Ymse homonytt fra hele verden» og i sommer også en sommeropprydning. Heretter vil slike saker oftere bare havne i «Ymse smånytt fra hele verden»-spalten. Nyhetene her vil være identiske med nyhetene jeg deler i Google Reader. Enjoy.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s