USA: Skolen sviktet homofil ungdom

Føderale myndigheter i USA kritiserer et skoledistrikt i California for å ha unnlatt å undersøke og respondere på mobbevarsler. En 13 år gammel gutt tok til slutt sitt eget liv etter å ha blitt mobbet av medelever fordi han var homofil. Tehachapi Unified School District sviktet i sin lovpålagte plikt til å beskytte 13-åringen fra mobbingen ved Jacobsen Middle School.

Rapporten fra føderale myndigheter viser at gutten i to år ble ertet for å se ut som ei jente, ble klådd på, fikk kastet mat og vannflasker etter seg, ble utsatt for seksuelle rykter og ble truet i garderoben. Skolen blir kritisert for å ha vært passive og dermed ha skapt inntrykk av at mobbing var akseptabelt.

Skolen skal nå overvåkes i flere år framover for å se om de bedrer sitt arbeid med mobbing. (AP)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s