Trinidad og Tobago: Første «homovennlige» lov

Rett før sommeren vedtok Trinidad og Tobago en Data Protection Act, som er ment å sikre menneskers privatliv. Det er en omfattende lov, men for LHBT-folk er det viktigste at personers «seksuelle orientering og seksuelle liv» er inkludert i definisjonen av «sensitiv personlig informasjon» som altså beskyttes og som heller ikke skal gi grunnlag for diskriminering.

Dette skal være den første loven som inkluderer seksuell orientering i en rettighetskontekst i Trinidad og Tobagos historie, og akkurat denne delen av loven vakte ingen debatt da loven ble diskutert. (LGBT Asylum News)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s