Norge: Amal Aden er lesbisk

Forfatteren og samfunnsdebattanten Amal Aden har kommet ut av skapet i et intervju med Aftenposten.

Aden ble født i Somalia og ble foreldreløs fire år gammel. Hun kom til Norge i 1996. I Norge har hun skrevet flere bøker, og har også i en periode jobbet for den innvandringskritiske organisasjonen Human Rights Service.

Hun sier til Aftenposten at hun står fram nå «for at unge homofile etniske minoritetspersoner her i landet skal se at det er mulig å leve åpent. Det er mange av dem.» Hun forteller også at hun arbeider med en bok om skeive fra Afghanistan, Somalia, Iran, Irak, Pakistan og Palestina – med arbeidstittelen «Frihet for enhver».

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s