India: Homofobi på lærestedene

En ny undersøkelse blant LHBT-studenter i India viser at nær 90 prosent av de (relativt få) spurte, har hørt homofobiske kommentarer på sine læresteder. LHBT-folkene er stort sett i skapet. Undersøkelsen omfatter ialt 272 respondenter, hvorav 59 var heterofile.

Undersøkelsen ble gjennomført av Mission for Indian Gay and Lesbian Empowerment (MINGLE), en LHBT-tenketank som ønsker å bedre det statistiske grunnlaget for LHBT-kampen. Rahul Sharma i gruppa Queer Campus sier at undersøkelsen vil være en nyttig døråpner, for i dag er det umulig å diskutere temaet med en del skoleledere. (Tehelka)

Også fra India:

  • Advocate: Railway Police Arrest 212 Indian Transgender People
Dette innlegget ble publisert i Asia, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s