Sosiale medier: Hvorfor er kjønn viktig?

Google+, det nye sosiale nettsamfunnet som på en måned fikk 20 millioner brukere, krever ikke at brukerne har kjønn som en synlig del av profilen. Dermed kan folk som ikke ønsker å oppgi kjønn eller som ikke passer inn i mann-kvinne-dikotomien, velge å avstå fra å oppgi det. (Advocate)

Facebook, det sosiale nettsamfunnet som inntil videre har flest brukere, har ikke denne funksjonaliteten. Det har ført til en kampanje for å gjøre Facebook mer inkluderende. (LGBT Asylum News, Advocate)

Det er for øvrig mulig å følge meg på Google+…

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s