Zimbabwe: Påstått homofil journalist gjør Mugabe forbannet

Som jeg var inne på for et par dager siden, har en journalist fra Zimbabwe blitt anklaget for homoseksualitet under et statsbesøk i Namibia. Dette har gjort Robert Mugabe vred: Han skal ha krevd å få vite hvem som har «beskyttet» journalisten, Robert Mukondiwa.

Journalisten skal ha blitt oppdaget av en av de andre i reisefølget for å spare penger, og da denne mannen kom tidligere hjem til hotellrommet enn planlagt, skal han ha oppdaget journalisten sammen med en mannlig prostituert. Denne oppdagelsen skal ha blitt videreformidlet til Mugabes talsmann og deretter til Mugabe selv. (African Activist)

Annet fra Zimbabwe: Gays and Lesbians of Zimbabwe (GALZ) har publisert en video som ble laget i 2010 for å argumentere for å inkludere seksuell orientering og kjønnsidentitet i Zimbabwes nye grunnlov.
(LGBT Asylum News)

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s