Norge: Homofil programleder i «Trekant»

Mediene skriver ivrig om at homofile Benjamin Silseth skal være programleder i den nye sesongen av «Trekant», serien som vakte reaksjoner blant kristenkonservative for sin frilynte holdning til seksualitet. Benjamin er 20 år, fra Høvik og har jobbet som assistent på Bjørnegård skole.

At en homofil mann kommer inn som programleder er kanskje ventet etter den ikke helt uklanderlige framstillingen av homofili i forrige sesong. Benjamin sier til VG at han vil gjøre det enklere for folk å komme ut av skapet – og det er jo et fint mål. Men han vil neppe se programmet sammen med familien, ifølge Asker og Bærunm Budstikke. Og han kunne tenkt seg trekant, ifølge VG. Da vet vi det. NRK lover at programmet blir drøyere enn i fjor, ifølge VG.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s