Botswana: Homorettsforkjempere trekker rettssak

De kaller det en taktisk tilbaketrekking. Caine Youngman, som gikk til rettssak mot staten Botswana fordi den har lovforbud mot homoseksualitet, har trukket søksmålet. En av Youngmans advokater, Uyapo Ndadi, sier at det er viktig å få støtte fra folket i Botswana før man går til rettssak. «Vi gir ikke opp saken. Vi gjør bare en retrett for å sprette tilbake på en mer solid måte», sier han. (Behind the Mask, The Botswana Gazette)

Det er for øvrig interessant å lese nettdebatten under nyheten i The Botswana Gazette, for eksempel: «Keep your sexuality under wraps and inside your pants!! No one wants to think of two men having sex, and no one can imagine two women having sex. Leave the laws of Botswana alone.»

Se også:
Botswana’s sexual minorities prepare case against government (Behind the mask)
Botswana census raises concerns in trans community (Behind the mask)

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s