Norge: Penger til Rosa Kompetanse Skole

Kunnskapsdepartementet har bevilget 200.000 kroner til prosjektet «Rosa Kompetanse Skole», ifølge en pressemelding: «Midlene fra Kunnskapsdepartementet skal gå til å profesjonalisere opplegg og materiell som brukes i å informere overfor skolene. LHH [sic] vil samarbeide med ulike utdanningsinstitusjoner som utdanner lærere, slik at man sammen kan utvikle et undervisningsopplegg for alle som utdanner seg til lærere. I tillegg tar man sikte på å etablere et eget nettsted hvor kursmateriell knyttet til læreplanmålene og annen relevant informasjon for skolepersonell gjøres lett tilgjengelig.»

Bra tiltak!

(Undertegnede er med i styringsgruppa til Rosa Kompetanse.)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s