Finland: Felles ekteskapslov?

I går skrev jeg om at det kan gå mot felles ekteskapslov i Danmark. Det samme gjelder i Finland, hvor fem ministre og fire partiledere på onsdag la fram et forslag om felles ekteskapslov. Målet er å få hundre parlamentsmedlemmer itl å stille seg bak.

Det er uvanlig at regjeringsmedlemmer legger fram forslag på denne måten, men det skyldes at den finske regjeringen er forhindret fra å legge fram et slikt forslag av at regjeringspartneren Kristendemokratene nekter. Det er en ikke helt ukjent problemstilling her i Norge også. (QX)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s