Storbritannia: Cameron støtter felles ekteskapslov

I en tale til partifeller i Manchester på onsdag, fortalte statsminister David Cameron at han støtter en felles ekteskapslov: «Ja, det handler om likhet. Men det handler også om noe annet: forpliktelse. Vi konservative tror på de båndene som knytter oss sammen, at samfunnet er sterkere når vi gir hverandre løfter og støtter hverandre. Så det er ikke slik at jeg støtter homoekteskap til tross for at jeg er en konservativ, jeg støtter homoekteskap fordi jeg er en konservativ».

(Advocate)

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Storbritannia: Cameron støtter felles ekteskapslov

  1. mytimefrom93tonow sier:

    Wow, breaking the stereotype, haha! I can like that… Er godt å få et litt bedre syn på konservative i homodebattene omkring i verden. Merker at hver gang noen sier de er konservative begynner jeg automatisk å skule ondt på dem pga. det. Er fint at det også er mange konservative som støtter homofilt ekteskap. Vi bør paye mer attention til det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s