Skottland: En skotsk Matthew Shepard-sak?

Utenfor småbyen Cumnock i Skottland har man funnet en forbrent kropp som har vist seg å liket av 28 år gamle Stuart Walker som har vært savnet siden han uteble fra sin bestemors 80-årsdag fredag. Han var banket opp og bundet fast til en lyktestolpe i tillegg til å være påtent. Politiet utelukker ikke at det faktum at Walker var homofil kan ha vært bakgrunnen for drapet.

Walker ble sist sett av venner i halv tre-tida natt til lørdag, og ble funnet drept to og en halv time senere. (Box Turtle Bulletin)

De grufulle omstendighetene rundt drapet får meg til å tenke på Matthew Shepard, unggutten som ble banket opp, bundet fast til et gjerde, torturert og etterlatt for å dø i Laramie, Wyoming for 13 år siden. I den saken var homohat motivet for ugjerningen.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s