USA: Wikileaksmistenkte Bradley Manning endelig for retten

Bradley Manning, den homofile soldaten som er mistenkt for å ha lekket hemmeligstemplede USAnske dokumenter til Wikileaks, skal endelig for retten etter 17 måneder i varetekt. 16. desember skal det være høring hvor forsvaret får komme med sine merknader.

Hans forsvar sponses av Bradley Manning Support Network (BMSN), som blant annet mener at hans påståtte lekkasje må klassifiseres som en varslingssak. Blant de dokumentene som er omfattet av saken er blant annet dokumentasjon av USAnske drap på sivile irakere. (Queerty)

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s