Finland: Politikere boikotter ball pga homodans

I Finland har Sannfinnenes parlamentsmedlem Pentti Oinonen bestemt seg for å boikotte ballet som markerer Finlands uavhengighet 6. desember. En av årsakene han oppgir er at det i fjor var opptil flere homofile par som danset under ballet.

Oinonen påstår videre at en (sannsynlighvis heterofil) krigsveteran han har snakket med, sa at han «aldri hadde villet sloss for finsk uavhengighet om han hadde visst at homoseksuelle kom til å danse sammen på uavhengighetsfeiringen.» (Blikk)

Ellers om Finland:
QX: Segt för äktenskap i Finland

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s