Ghana: – Det ghanesiske folk er fortsatt mot homoseksualitet

President John Evans Atta Mills reagerer på utsagnene fra FNs generalsekretær om at afrikanske ledere bør respektere homorettigheter; Det ghanesiske folk og ghanesiske myndigheter vil fortsatt rynke på nesa av homoseksualitet. said Ghanaians and the Government would continue to frown on homosexuality. «Hvis folket ikke ønsker å legalisere homoseksualitet, vil ingen ansvarlig leder gå mot ønskene fra folket.»

Samtidig mener Mills at det ikke finnes diskriminering i Ghana: «Det er ingen diskriminering mot homoseksuelle i Ghana, ingen heksejakt på homoseksuelle og ingen har blitt nektet en jobb fordi han er homoseksuell.» (Vibe Ghana – hør intervjuet her)

Det var i en tale under toppmøtet til den Afrikanske Union at FN-generalsekretær Ban Ki-Moon oppfordret afrikanske land til å kvitte seg med statlig akseptert diskriminering og vold mot LHBT-folk. Han understreket at diskrimineringen er et brudd på FNs menneskerettighetserklæring. (Advocate)

Dette innlegget ble publisert i Afrika, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s