Norge: Lysbakken i hardt vær for LLH-støtte

En enstemmig kontrollkomite på Stortinget har sendt spørsmål til statsråd Audun Lysbakken om hvordan pengene til selvforsvarskurs ble fordelt i november. Dagbladet har tidligere avslørt at kun to potensielle tilbydere fikk vite om at man kunne søke: Jenteforsvaret og LLH Trøndelag. Jenteforsvaret er en undergruppe av Sosialistisk Ungdom mens LLH Trøndelags leder Stine Helena Bang Svendsen, som er tidligere nestleder i Sosialistisk Ungdom. Enden på visa var at Jenteforsvaret fikk 154 000 kroner i støtte, mens LLH Trøndelag fikk 346 375 kroner.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s