Internett: LHBT-nettleksikonet WikiQueer lansert

Et nytt nettleksikon, WikiQueer, er blitt lansert.

Fordelen i forhold til det dominerende nettleksikonet Wikipedia, er at WikiQueer kan ha med informasjon som ikke oppfyller Wikipedias krav til vesentlighet – selv om det er vesentlig nok for LHBT-folk. (Pink News)

Så gjenstår det å se om forholdet mellom antall bidragsytere og antall sabotører holder seg høyt nok til at leksikonet overlever. Leksikonet trenger uansett norske bidragsytere – i skrivende stund gir leksikonet ikke engang treff på Friele. Eller LLH.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s