Ny homonyttblogg: Homonytt – uredigert

Poenget med «Homonytt fra hele verden» er som kjent å skrive om nyheter med LHBT-tematikk fra hele verden – også den delen av verden som ikke er Europa eller USA. I det siste har frekvensen her tapt seg litt – og jeg tør ikke love at jeg i nær framtid kommer opp i ett innlegg om dagen, slik jeg klarte i en periode.

Men jeg leser mange interessante homonyheter likevel, og nå har jeg opprettet en Tumblr-blogg hvor jeg deler en del slike nyheter – før jeg har tatt stilling til om jeg skal lage et innlegg om det i denne bloggen. Hvis dette høres ut som en blogg du bør kikke på, så se på Homonytt – uredigert. Enjoy

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s