Film: Beste kortfilm fra Skeive filmer

Skeive Filmer-juryen ga prisen til beste kortfilm til «Hatch» av Christoph Kuschnig. Men det skal jeg ikke henge meg opp i – etter min mening var den beste kortfilmen i år «Cold Star» av Kai Stänicke. Og siden Blikk har fortalt meg at kortfilmen i sin helhet ligger på Youtube, må jeg nesten gi den et innlegg…

For øvrig ble beste film i år – ifølge juryen – Negar Azarbayjanis «Facing Mirrors», mens Blikks publikumspris gikk til Jonathan Liseckis «Gayby» og Kai Stänickes (jepp, samme regissør som over) kortfilm «It’s consuming me».

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med . Bokmerk permalenken.

1 svar til Film: Beste kortfilm fra Skeive filmer

  1. Travel Thom sier:

    Er stor «fan» av kortfilmer, de har enn snert jeg stter stor pris på! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s