Norge: LLH mindre synlige i media

Søk i Atekst tyder på at LLH er mindre synlig i første halvår av 2013 enn første halvår i fjor. «LLH» var nevnt i 157 artikler i trykte nyhetsmedier i fjor, mot 95 artikler i år. 30 av de 95 sakene kom i juni, stort sett i forbindelse med Skeive Dager. Skeiv Ungdom har en mer stabil utvikling: en økning fra 71 til 73 artikler.

Hva skyldes nedgangen? Vel, 54 av artiklene som nevnte LLH i 2012 inneholdt også navnet «Lysbakken» – de refererte altså til Lysbakkenskandalene og bevilgningene til et prosjekt som LLH Trøndelag var med på. I 2013 var det bare tre slike artikler. Så nedgangen skyldes for en stor del mangelen på skandaler.

Til sammenlikning var det første halvår 2011 111 artikler som nevnte LLH.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s