USA: Første åpne homofile i NFL?

USAs fotballiga, National Football League (NFL), kan få sin første åpne homofile spiller. Michael Sam, kåret til den beste forsvarsspilleren i Southeastern Conference som collegespiller, kom ut som homofil i forkant av draften til NFL. Det er derfor ventet at han vil få plass på et NFL-lag og bli den første aktive NFL-spilleren som er åpen homofil.

Nyheten har vakt reaksjoner i USA. Sams far har sagt at han ikke klarte å spise etter å ha hørt nyheten, og at han «ikke ønsker at barnebarna skal vokse opp i et slikt miljø». (Pink News). En ukjent bryter ble suspendert fra laget sitt etter å ha tvitret homofobt om Sam. (Pink News) Og Rush Limbaugh har reagert som bare han kan. (Queerty)

Mens sportsreporteren Dale Hansen har den mest inspirerende sportskommentaren jeg har sett på lenge:

Dette innlegget ble publisert i Amerika, Nyheter og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s