Norge: 1,6 prosent av befolkningen i alderen 30-34 er på Gaysir

1,6 prosent av den norske befolkningen i alderen 30-34 har profil på Gaysir, skal vi tro en undersøkelse jeg har gjort. Til sammenlikning er det 1,1 prosent av 16-18-åringer og 0,7 prosent av 50-54-åringer som har Gaysirprofil.

Av fylkene er det Oslo som utmerker seg: 3,4 prosent av Oslos befolkning i alderen 30-34 har Gaysirprofil. Dette er riktignok en nedgang fra 2011. Nedgangen kan kanskje skyldes at for eksempel Grindr har tatt en større del av markedet? I den andre enden av skalalen: bare 0,6 prosent av Sogn og Fjordanes befolkning tidlig i 30-åra er på Gaysir.

Selv om bare drøyt hver tredje gaysirbruker i denne alderen i Oslo oppgir at de er åpne om sin legning, betyr det likevel at over en prosent av Oslos befolkning både er på Gaysir og åpne.

Undersøkelsen er gjennomført ved å søke etter medlemmer på Gaysir blant medlemmer som har vært innlogget siste 90 dager. Det er åpenbare feilkilder idet alder, fylke og så videre er selvrapportert, og det er velkjent at noen oppgir feil alder og bosted. Likeledes kan noen ha mer enn én profil.

Dette innlegget ble publisert i Europa, Nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s