Venner og bekjente

Journalister bør ikke skrive om venner og bekjente. Men jeg er ikke journalist. Derfor hender det jeg skriver om folk jeg av en eller en annen grunn kjenner. Men i motsetning til de fleste journalister, vil jeg prøve å gjøre oppmerksom på det når jeg gjør det. Derfor vil jeg prøve å oppdatere denne sida hver gang jeg skriver om noen jeg kjenner på et eller annet vis, og lenke til den i saker hvor jeg skriver om kjente. (Denne sida ble startet 25/6-2011.)

25/2-2014: Jeg er ansatt ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA), sitter i ledelsen ved et av instituttene ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI) ved HiOA, og sitter i fakultetsstyret ved LUI. Jeg kjenner Knut Patrick Hanevik gjennom jobben og ikke minst dette vervet. I fakultetsstyret har jeg vært med på å bringe LHBT-tematikk på dagsorden ved flere anledninger.

9/12-2011: Jeg kjenner Elisabet Dahle gjennom arbeidet i LLHs læremiddelgruppe, der hun har vært juryleder mens jeg har ledet læremiddelgruppa.

2/12-2011: Jeg er leder i LLHs læremiddelgruppe, som står bak LLHs læremiddelpris. Men jeg har ikke vært i juryen som har vurdert bøkene. Årets prisvinner, Tarjei Helland, kjenner jeg siden vi jobber på samme institutt ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Jeg er hans nærmeste overordnede der.

3/7-2011: Jeg kjenner Helle Christin Nyhuus fra arbeidet i LLHs læremiddelgruppe, som vi begge har vært med i fra starten.

30/6-2011: Jeg kjenner Jon Reidar Øyan fra hans tid som LLH-leder, da jeg var aktiv i LLHs lærebokgruppe.

25/6-2011: Jeg kjenner Svein Fuglestad gjennom arbeidet til FHiOHL (Foreningen for HiOs Homser og Lesber). Og jeg kjenner også mannen som figurerer i bildet øverst på sida, LLH-ansatt Mathias Holst, gjennom mitt arbeid med Rosa kompetanse og med læremiddelgruppa i LLH.

6 svar til Venner og bekjente

  1. Tilbaketråkk: Norge: Homoparaden | Homonytt fra hele verden

  2. Tilbaketråkk: Norge: Øyan politisk rådgiver igjen | Homonytt fra hele verden

  3. Tilbaketråkk: Ymse homonytt fra hele verden | Homonytt fra hele verden

  4. Tilbaketråkk: Norge: Lærebokpris til Tarjei Helland | Homonytt fra hele verden

  5. Tilbaketråkk: Norge: Elisabet Dahle ny statssekretær i Kunnskapsdepartementet | Homonytt fra hele verden

  6. Tilbaketråkk: Uganda: Tabloidavis publiserer navn på 200 homofile | Homonytt fra hele verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s